GDPR: Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Nařízení GDPR ukládá řadě subjektů povinnost mít pověřence pro ochranu osobních údajů. Delegujte tuto funkci na nás. Pomůžeme vám za běhu ladit systém ochrany údajů tak, aby byl funkční a nekladl na vaše zaměstnance zbytečnou zátěž.

S čím vám jako váš pověřenec můžeme pomoci 

1. Pohlídáme soulad vaší praxe s právními předpisy. Můžete s námi konzultovat jakýkoliv proces nebo dokument, který se dotýká osobních údajů. Posoudíme ho z pohledu GDPR, zhodnotíme rizika, případně navrhneme úpravu. Budeme aktivně vyhledávat slabá místa v ochraně osobních údajů a navrhovat vylepšení způsobem, na jakém se s vámi domluvíme. Typické situace, ke kterým se jako pověřenec budeme vyjadřovat:

  • Správa databáze kontaktů a jakékoliv technické nebo organizační změny ve vztahu k ní
  • Fotografie a reference, možnosti jejich publikování na internetu
  • Spolupráce s dodavateli (externí HR, IT, účetní nebo marketingové služby) - změny v procesech, přístupu k údajům zaměstnanců/zákazníků, nově uzavírané smlouvy.
  • Hromadné e-mailové rozesílky, získávání souhlasu pro zasílání obchodních sdělení. Řešení otázky, jak si udržet komunikační či marketingový model a zároveň se nevystavovat riziku stížností kvůli spamu.

2. Jsme na telefonu pro dotazy vašich zaměstnanců.

3. Pomáháme vyřídit dotazy a žádosti osob, jejichž osobní údaje zpracováváte a které požadují výmaz, opravu či přístup ke svým údajům.

4. Připravíme vás na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů a zastoupíme vás před tímto úřadem.

Rozsah služby a cena

Službu poskytujeme ve formě měsíčního paušálu za pevnou cenu, kterou stanovujeme podle typu a velikosti organizace a od toho odvozeného předpokládaného objemu práce. Kontaktujte nás a pošleme vám nabídku do 2 pracovních dnů.

Jestliže jste obec nebo škola, můžete si ceník rovnou stáhnout: 

Níže na této stránce je tlačítko Kontaktovat Franka, přes které se můžete na cokoliv doptat nebo poslat poptávku.

Naše reference

Služby v souvislosti s nakládáním s osobními údaji jsme poskytovali například městu Písek, Troubsko, Okresní hospodářské komoře Šumperk, nebo společnostem Nano Energies, Saft, Student agency, Autonapůl, Gala a dalším. 


Související specializace

Ozvěte se nám