Frank Bold hledá PR a marketing stážist(k)u

15. 6. 2020

Marketing tě baví a láká. Práce s obsahem, hledání informací, weby, sociální sítě, kampaně, měření, data – něco už víš a máš chuť se dozvědět a naučit víc. Chceš odvádět co nejlepší práci a stát se součástí týmu. Zároveň ti není jedno, co „prodáváš“ a komunikuješ – chceš podpořit smysluplný byznys a fandíš tématům, jako je udržitelnost a odpovědnost ve stavebnictví, energetice či inovacích. Jsi to ty?  Přidej se do PR a marketingového týmu Franka Bolda a pojď spolu s námi měnit svět.

Co tě ve stáži čeká a co se naučíš?

  • Staneš se součástí našeho PR a marketingového týmu. Ve Frankovi děláme skvělé věci – od poskytování kvalitních právních služeb, přes prosazování protikorupčních zákonů po podporu čisté energetiky – a chceme, aby se o tom vědělo. Taky toho spoustu umíme a chceme to předávat dál. Spolu s naším PR a marketingovým týmem tak budeš pomáhat tomu, aby se správné informace dostaly k těm správným lidem.
  • Nejvíc se zapojíš do obsahového marketingu – budeš zkracovat a upravovat (nejen právní) texty a všelijak jinak pracovat s obsahem, pomůžeš nám s administrací našich webů i s přípravou a rozesílkou našich newsletterů a emailových kampaní, vyzkoušíš si marketingové rešerše a práci s daty.
  • Nahlédneš i do PR a mediální práce – pomůžeš nám například s mapováním mediálního prostoru, monitoringem médií nebo vytvářením různých přehledů.
  • Nehledáme evenťáka a produkčního, ale když budeme připravovat nebo se účastnit nějaké akce, přizveme tě k přípravám a organizaci. Stejně tak se může stát, že bude potřeba najít a poptat tiskárny nebo jiné dodavatele nebo třeba přivítat novináře.
  • Pokud už máš v PR a marketingu něco za sebou, bude to určitě plus. Pokud ještě moc zkušeností nemáš, nevadí, všechno ti vysvětlíme a ukážeme. Od tebe čekáme ochotu se učit a pomoct s tím, co je zrovna v týmu potřeba.

Podívej se, jak se ve Frank Bold pracuje a kdo jsme, na našem profilu na COCUMA.

Stojíme o tebe, pokud…

  • Táhne tě to do marketingu a chceš se učit. Vítáš nové výzvy, ale nevadí ti ani rutinní úkoly, protože chápeš, že i ty jsou potřeba, a že i na nich se toho můžeš hodně naučit. Rád/a kolegům pomůžeš, s čím bude třeba.
  • Umíš si dobře naplánovat a zorganizovat práci. Dotahuješ věci do konce a je na tebe spolehnuí. Dodržování termínů a dohodnutých pravidel je pro tebe samozřejmostí.
  • Nedělá ti problém rychle se zorientovat v nových tématech, porozumět i složitějším textům a vytáhnout z nich to podstatné.
  • Máš za sebou alespoň první ročník vysoké školy, nejlépe přímo v oblasti marketingu nebo žurnalistiky (konkrétní obor není podmínkou). Studuješ a/nebo bydlíš v Brně či blízkém okolí – tak abys mohl/a docházet do naší brněnské kanceláře, kde sídlí zbytek týmu.
  • Do stáže můžeš naskočit už teď v létě a pak ve Frankovi strávit minimálně 1 semestr, ideálně celý školní rok. Potřebujeme práci v rozsahu 1-2 dny v týdnu. Když nám to bude fungovat, můžeme se časem domluvit na navýšení.

Podívej se, jak stáž ve Frank Bold vypadá a co o ní říkají absolventi.

Co u nás najdeš

  • Skvělý tým a přátelské pracovní prostředí, kde role v týmu nejsou bariérou a tykají si všichni od stážistů až po CEO, kde se můžeš na cokoli zeptat nebo přijít s vlastním nápadem.
  • Partu fajn stážistů (studentů různých oborů), kteří tvoří důležitou součást organizace.
  • Průběžné vzdělávání a rozvoj ve stáži – dvoudenní vstupní školení v září pro nové stážisty a pravidelná setkání stážistů během celého školního roku. Zpětnou vazbu a mentoring zkušenějších kolegů.
  • Placenou práci s flexibilním časovým zapojením – domluvíme se podle našich potřeb a tvého rozvrhu ve škole. Nástup do stáže uvítáme co nejdříve, domluvíme se podle tvých možností.

Chceš jít do toho? Zodpověz nám pár dotazů o sobě, nahraj svoje CV a motivační dopis a my se ti ozveme zpět.

Uzávěrka přihlášek je 28. 6. 2020. Následovat budou telefonické pohovory. Ústní kolo pro pozvané uchazeče proběhne 8. 7. 2020 v Brně.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.