Advokát(ka) / koncipient(ka) – stavební právo a development

13. 11. 2019

Správní a stavební právo nás baví! Díky němu můžeme pomáhat developerům umisťovat plánované záměry férově, odpovědně a s respektem k danému území nebo obcím lépe připravovat kvalitní územní plány. Přidej se do týmu právníků Frank Bold Advokáti a pojď s námi měnit svět právem.

Tato práce je právě pro tebe, když …

  • Rád/a si dáváš ambiciózní cíle a tvůj vnitřní drive ti pomáhá napřít síly, vytrvat a najít cesty, jak jich dosáhnout. Když se do něčeho pustíš, jen tak to nevzdáš.
  • Chceš práci, která ti dává smysl – mít dopad, přispět ke konstruktivním řešením, být užitečný/á, zlepšovat, přinášet nové úhly pohledy i odvážná řešení.
  • Baví tě jednat s klienty i protistranou, hájit případy u soudu, prezentovat, vyjednávat, přesvědčit. S jistotou ustojíš i složitější jednání a situace, dokážeš obhájit i náročnou právní pozici.
  • Najdeš v každém případu to podstatné, navrhneš účinnou strategii a pak s chutí sestavíš doporučení pro klienta nebo neprůstřelnou argumentaci pro soud, práce s informacemi je pro tebe hračkou.

 

Čemu se u nás můžeš věnovat?

Zastupujeme zájmy těch investorů a developerů, kteří přicházejí s projekty s vysokou kvalitou bydlení a udržitelným přístupem ve vztahu k okolí a celkové infrastruktuře. Stejně tak hájíme zájmy občanů a samospráv, které zodpovědně řeší využití svého území. Setkáš se s různorodou advokátní prací v oblasti správního práva, zejména v souvislosti s územním plánováním a řízeními podle stavebního zákona. Budeš řešit otázky ochrany životního prostředí, zapojíš se do komplexní právní podpory obcí nebo do přípravy návrhů změn legislativy. 

 

„Dává mi smysl pomáhat investorům ve vzniku kvalitních projektů, vidět, jak se věci posouvají a něco užitečného se daří. Baví mě na tom, že děláme i na významných a často precedenčních kauzách a pomáháme hledat nejlepší řešení pro klienty i obce a udržitelný rozvoj jejich území.“ Jiří Nezhyba, vedoucí advokát

 

V čem je práce u nás jiná?

Rádi pracujeme na tom, co nám dává smysl. Jsou pro nás důležité etické mantinely, které jsme si stanovili a kterých se držíme. Děláme advokacii s vizí a táhneme za jeden provaz s neziskovými týmy Franka Bolda. Spojujeme tak kvalitní advokátní služby se společensky prospěšnými projekty.

 

Podívej se, jak se ve Frank Bold pracuje a kdo jsme, na našem profilu na COCUMA.

 

Koho hledáme?

  • Potřebujeme rozšířit tým o kolegu nebo kolegyni do naší kanceláře v Praze a hledáme advokáta/ku, anebo koncipienta/ku s alespoň dvouletou praxí a výhledem pokračování ve spolupráci po advokátních zkouškách. V případě advokáta/ky preferujeme formu trvalé spolupráce.
  • Pokud ses s agendou veřejného práva zatím setkal/a jen okrajově, nevadí. Pokud tě tato oblast láká a jsi připravený/á se učit a rychle se v ní zorientovat, určitě se nám ozvi.

 

Co u nás najdeš?

  • Flexibilní pracovní dobu a možnost pracovat i z domova.
  • Týmově nastavené pracovní prostředí, kombinaci svobody a osobní odpovědnosti, skvělé a zkušené kolegy.
  • Příležitost zapojit se do rozvoje organizace, vytváření strategie a zkoušení nových příležitostí.
  • Práci v organizaci se silným etickým kodexem a pozitivním společenským dopadem, kde měníme svět právem.

 

Je to ta správná příležitost pro tebe? Zodpověz nám pár dotazů a nahraj svůj životopis. Ozveme se ti zpět.

Uzávěrka přihlášek je 25. 2. 2020. Navazovat budou telefonické pohovory. Ústní kolo pro pozvané uchazeče proběhne 6. 3. 2020 v Praze.

 

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.