Stavební zákon i komunitní energetika. Frank Bold Advokáti zvou na konferenci o bytových domech

Frank Bold Advokáti vystoupí na online konferenci Rekonstrukce a provoz bytových domů 2020 pořádané portálem TZB-info. Nenechte si ujít příspěvky advokátky Anny Francové a vedoucího právníka Jiřího Vozáka na téma komunitní energetiky a stavebního zákona v kontextu bytových domů. Sledovat je můžete z pohodlí domova ve středu 9. prosince.

Konference je určena zejména pro projektanty a zástupce společenství vlastníků jednotek, bytových družstev a samospráv. Pro zhlédnutí celé konference nebo jednotlivých příspěvků se už nyní registrujte na této stránce. K záznamům přednášek a reportáží se pak můžete kdykoli vrátit - přístupné budou po dobu 6 měsíců (tj. do 9. června 2021). Cena konference je 1 800 Kč bez DPH (1 700 Kč bez DPH pro členy ČKAIT, ČKA nebo státní správy).

  • Anna Francová promluví na téma Komunitní energetika - bytový dům jako aktivní účastník energetického trhu a bude se zabývat především tím, co všechno instalace fotovoltaiky na bytový dům obnáší. Její příspěvek si snadno přehrajete ZDE.
  • Jiří Vozák se bude věnovat tématu Nového stavebního zákona a povolování dostaveb a úprav v bytových domech. Dozvíte se, jaké jsou hlavní cíle rekodifikace stavebního práva v ČR, které aspekty návrhu nového stavebního zákona jsou problematické, a zda návrh zákona naplňuje princip „jeden úřad, jedno řízení, jedno razítko“. Příspěvek najdete ZDE.

Podívejte se na kompletní program konference Rekonstrukce a provoz bytových domů 2020.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.