Frank Bold podporuje odpovědný development

Od začátku naší práce, kdy jsme jako studenti práv hájili občany či spolky před nešetrnými, bezkoncepčními a dlouhodobě neudržitelnými stavebními projekty, utekla spousta času, soudních sporů, výher i proher. Byla to i léta velkého rozvoje nás i celého developerského byznysu. 

 

Jsme tak víc než rádi, že po mnoha desetiletích, kdy stavby vznikaly stylem “po nás přijde potopa”, začínají uvědomělí a odpovědní developeři stavět s ohledem na šetrnost k okolí, za pomoci nových bezpečných technologií a při zohlednění zájmu občanů a jejich kvality života. Stejně tak jsme rádi, že obce začínají podporovat i ta developerská řešení, která zohledňují široký kontext od kvality stavebních projektů, přes dlouhodobou udržitelnost po celkovou infrastrukturu a zasazení do územních plánů. 

Přichází doba, kdy bezohledné projekty jsou společensky nepřijatelné. Stavebnictví se vyvíjí správným směrem. Nemusíme proto jenom hájit ty, kdo se oprávněně brání nesmyslně pojatým stavebním projektům, ale můžeme se s radostí soustředit na podporu skutečného odpovědného developmentu, který vnímáme jako pozitivní součást celkového rozvoje společnosti. Přispíváme tak svými právními a konzultačními zkušenostmi k tomu, aby byl tento rozvoj citlivý k okolí a zároveň dlouhodobě udržitelný. 

Zastupujeme zájmy těch investorů a developerů, kteří přicházejí s projekty s vysokou kvalitou bydlení a udržitelným přístupem ve vztahu k okolí a celkové infrastruktuře, stejně tak hájíme zájmy občanů a samospráv, které kvalitně řeší využití svého území:

“Děláme na konkrétních pozitivních projektech: citliví developeři, konstruktivní samosprávy, rozumní občané.”

Naší ambicí je pomoci stavebnímu a veřejnému sektoru urychlit transformaci směrem k chytrému umisťování staveb do území a využívání nových technologických řešení. Současně jsme připraveni pomoci občanům i samosprávám, pokud se budou bránit bezohledným projektům. Chceme, abychom žili v inovativní a pozitivní společnosti, která využívá svých svobod s odpovídající odpovědností.  

A pokud vnímáte development stejně jako my, budeme pro vás dlouhodobými právními i konzultačními partnery pomáhajícími s odvahou a upřímností sobě vlastní. 

 

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.