Změna dodavatele pro obchodníky s elektřinou a plynem? Vystoupíme na konferenci Obchodování s energiemi

Náš advokát Filip Nečas vystoupí na konferenci Obchodování s energií v ČR, kde se budete moct dozvědět aktuální informace o novinkách i trendech na trzích s elektřinou, plynem či teplem.

Zajímá vás vývoj trhu s energiemi a otázky samotného fungování daného trhu? Orientujete se v těchto oblastech, nebo se chcete o samotném obchodování dozvědět více? Konference týkající se obchodování s energiemi vám poskytne spoustu užitečných informací a zajímavostí.

Budou probírána témata jako:

  • priority a plány ERÚ v ČR či aktuální vývoj cen na energetických trzích,
  • koexistence staré a nové energetiky.

Konference se bude též dotýkat:

  • regulací evropského energetického trhu,
  • evropské platformy pro výměnu regulační energie v aktuálním stavu a spousty dalších informacích, které se k danému tématu vztahují.

Na konferenci budou vystupovat odborníci a lidé, kteří se v obchodování s energiemi dlouhodobě pohybují. Za naši  kancelář na konferenci vystoupí náš advokát Filip Nečas, který je členem týmu energetického práva a bude se věnovat otázkám změny dodavatele pro obchodníky s elektřinou a plynem.

Anotace příspěvku

Změna dodavatele pro obchodníky s elektřinou a plynem - Svobodná volba dodavatele elektřiny je jedním z pilířů ochrany zákazníka. Musí se však pohybovat v zákonem daných podmínkách, a to jak ze strany zákazníků, tak také stávajícího dodavatele či zprostředkovatelů. Jejich nedodržení poskytuje zákazníkovi množství prostředků ochrany a může vést až k uložení citelných sankcí ze strany Energetického regulačního úřadu. Máte ustálená pravidla pro proces změny dodavatele v případě, že stávající dodavatel nespolupracuje? Víte, jaký je rozdíl v postupech v případě odstěhování zákazníka a v případě jeho úmrtí? Seminář poukáže na nejčastější pochybení v tomto procesu a možnosti, jak je řešit či jim dokonce předcházet, a to s využitím dosavadních zkušeností i rozhodovací praxe.

Termín konání

Konference se koná v Praze dne 7. 6. 2018. Více informací k programu či přihlášení naleznete zde: http://www.bids.cz/cz/konference/Obchodovani_s_energii_2018/409.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.