Frank Bold spouští bezplatnou právní poradnu ohledně dopadů koronaviru

Pandemie koronaviru v České republice nemá jen zdravotní dopady, ale také ekonomické a sociální, na které lidé nejsou připraveni. Tým Franka Bolda proto spouští bezplatnou právní poradnu pro občany, podnikatele, obce i státní správu s cílem zmírnit sekundární dopady pandemie. 

Poradna funguje na principu zodpovídání a shromažďování otázek a odpovědí, jak např. postupovat v rámci vztahu zaměstnanec a zaměstnavatel, jaké aspekty v oblasti zdravotního a smluvního práva současná situace přináší či vyjasňuje i právní aspekty postupu státu a jeho opatřeních. Jako právníci chceme přispět k rychlé orientaci lidí, podniků i úřadů v nových podmínkách a udržení země v chodu při dodržení ochrany zdraví nás všech, protože celá situace nás uvádí do rizik a nejistoty. Naše online poradna by měla pomoci eliminovat či vyjasnit nejčastější právní aspekty situace tak, aby se lidé mohli soustředit pouze na zdravotní stránku a ochranu sebe a svého okolí,” vysvětluje motivy zřízení poradny Pavel Franc, ředitel Frank Bold Advokáti.

Poradna funguje na principu nejčastějších otázek a odpovědí, které právní tým zodpovídá jasně, srozumitelně a nekomplikovaně, aby vedly od problému k řešení. Během krátké doby se chystáme spustit i kontaktní formulář, přes který bude možné zasílat specifické dotazy.

„Současné vyhlášení nouzového stavu země má citelné dopady na společnost a ekonomiku. Chceme tak sestavit jasný přehled toho, co lidé v běžném životě dělat mohou a nemohou, kam až může stát zajít a jaké legální kroky bude nutné podniknout,” doplňuje Michael Kuk, vedoucí poradny.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.