Frank Bold mentorem v boji proti koronaviru

Na pomoc proti koronaviru spouští Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci se společností CzechInvest a platformou Spojujeme Česko hackathon “Hackni krizi”. Právními radami a odborným mentoringem pomůže i Frank Bold. 

Zapojeným odborníkům tým právníků nabídne bezplatnou právní pomoc k tomu, aby se jejich nápady realizovaly co nejrychleji a legálně správně. “Naši vlastní bezplatnou právní podporu týkající se dopadů koronaviru na obyvatele, podnikatele i státní správu jsme spustili téměř před měsícem, nyní už máme přes 1200 zodpovězených a zveřejněných dotazů, na jejichž zodpovězení se podílelo přes 70 právníků. Získané zkušenosti teď na hackathonu využijeme pro další zlepšení situace a budeme se tak  podílet na vzniku nových řešení problémů, které pandemie koronaviru přináší,” říká Pavel Franc, ředitel Frank Bold.

Společnými silami chtějí odborníci v průběhu hackathonu například predikovat vývoj koronavirové epidemie, zlepšit informovanost obyvatel o aktuální situaci díky mobilní aplikaci, rychle vyrábět nedostatkové zboží jako jsou plicní ventilátory nebo pomoct živnostníkům s dopady krizových opatření. Cílem akce je podpořit a sjednotit aktivity vedoucí k boji nebo zmírnění dopadů pandemie koronaviru a hledat konkrétní řešení pro aktuální potřeby.

 

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.