Jak Frank Bold pomohl zvládnout České republice první vlnu pandemie covid-19?

Když se letos v březnu přihnala do České republiky první vlna pandemie koronaviru, bylo nám jasné, že je třeba okamžitě podat pomocnou ruku všem, kteří ji potřebovali. Spustili jsme proto bezplatnou online právní poradnu koronavirus.frankbold.org, kde jsme první dotazy zodpovídali už tři dny po vyhlášení nouzového stavu. Celkem jsme jich nakonec zodpověděli více než dva tisíce. Kde, komu a jak Frank Bold během krize pomáhal, si přečtěte ve speciální brožuře, kterou vám přinášíme.

Kromě občanů a podnikatelů jsme poskytli rady i státu. V projektu Nezhasínat jsme připravili sérii doporučení k řešení krize. Navrhli jsme vhodný právní rámec pro dlouhodobé chytré zvládání pandemie, takzvaný pandemický zákon. Přinesli jsme návrhy, jak může stát posílit centrální nákupy pro flexibilní zajištění ochranných pomůcek bez korupčních rizik. Současně jsme přesvědčili vládu, aby nedošlo ke zrychlenému projednání novely zákona o zadávání veřejných zakázek, která by umožnila přístup k zakázkám i zcela netransparentním a neseriozním firmám.

Během tří měsíců intenzivní práce jsme také odpovídali na dotazy pro Českou televizi, TV Nova, TV Prima či Aktuálně.cz, radili členům Hospodářské komory, spolupracovali s Moravskoslezským krajem nebo pořádali webináře pro Národní síť zdravých měst a další. V krizi jsme prokázali, že jsme experti na nestandardní situace a dokážeme účinně pomáhat ve všech právních oblastech mimo trestní právo.

Frank Bold je s vámi v dobrých i špatných časech. Od rozdělané práce na řešení škod po krizových opatřeních proto neodcházíme ani nyní a jsme tu pro vás. 

Obraťte se na nás

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.