Webinář 10. března: Experti představí jaké klíčové změny letos čekají české firmy a investory v souvislosti s udržitelností

Co bude pro české firmy i státní správu znamenat větší důraz trhu i Evropské unie na udržitelnost, a jaké novinky může přinést tzv. taxonomie i letošní reforma nefinančního reportingu představí webinář pořádaný organizací AMO a Frank Bold. Webinář proběhne ve středu 10. března od 13 do 15 hodin.

Určený je především pro banky, investory, firmy, státní správu a experty. Odborníci na něm představí očekávaný vývoj evropské legislativy ohledně udržitelných aktivit a nefinančního reportingu s konkrétními dopady a příležitostmi pro české společnosti Vzhledem k zapojení zahraničních expertů bude zajištěno i tlumočení mezi českým a anglickým jazykem.

Registrovat se můžete zde.

Webinář Taxonomie a nefinanční reporting -  dopady a příležitosti Zelené dohody pro banky, investory a firmy zahájí úvodním slovem významný americký ekonom Jeffrey Sachs z Columbia University.

Hosté webináře jsou:

  • Filip Gregor, Frank Bold
  • Štěpánka Králíková, AMO
  • Alois Míka, ČSOB
  • Sebastian Rink, Frankfurt School of Finance and Management
  • Ludmila Hyklová, Národní kontaktní místo OECD v ČR, MPO  

AMO je nevládní nezisková organizace založená v roce 1997 za účelem výzkumu a vzdělávání v oblasti mezinárodních vztahů. Základním posláním AMO je přispívat k hlubšímu porozumění mezinárodnímu dění. Poskytujeme prostor pro vyjadřování a realizaci idejí, myšlenek a projektů sloužících k rozvoji vzdělanosti, porozumění a tolerance mezi lidmi.

Expertní skupinu Frank Bold tvoří mezinárodní tým právníků působících v Evropské unii, kteří pomáhají občanům, samosprávám a firmám řešit aktuální společenské výzvy. Mimo jiné jsme iniciovali projekt Alliance for Corporate Transparency, který analyzuje nefinanční reporting 1000 evropských korporací, a ve spolupraci s progresivnimi firmami a dalšími expertními organizacemi měníme zaběhnutou praxi i legislativu na evropské úrovni. 


 

Kontakt pro bližší informace

Ondřej Janků
+420 602 343 775
ondrej.janku@frankbold.org

 

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.