GDPR: Pravá ruka pověřence

Pomůžeme vám udržet v chodu nový systém ochrany osobních údajů podle GDPR. Budeme pravou rukou vašeho pověřence, který se na nás může kdykoliv obrátit.

Co zahrnuje služba Pravá ruka pověřence

1. Pohlídáme soulad vaší praxe s právními předpisy. Váš pověřenec s námi může konzultovat jakýkoliv proces nebo dokument, který se dotýká osobních údajů. Posoudíme ho z pohledu GDPR, zhodnotíme rizika, případně navrhneme úpravu. Výstupem naší práce je písemné stanovisko. Typické situace:

  • Správa databáze kontaktů a jakékoliv technické nebo organizační změny ve vztahu k ní
  • Fotografie a reference, možnosti jejich publikování na internetu
  • Spolupráce s dodavateli (externí HR, IT, účetní nebo marketingové služby) - změny v procesech, přístupu k údajům zaměstnanců/zákazníků, nově uzavírané smlouvy.
  • Hromadné e-mailové rozesílky, získávání souhlasu pro zasílání obchodních sdělení. Řešení otázky, jak si udržet komunikační či marketingový model a zároveň se nevystavovat riziku stížností kvůli spamu.

2. Jsme na telefonu pro každodenní drobné konzultace. Narazí-li váš pověřenec na situaci vyžadující rychlé řešení, jednoduše zavolá našemu právníkovi a získá odpověď ihned.

3. Pomáháme vyřídit dotazy a žádosti v případech, kdy si vaši zákazníci, zaměstnanci či bývalí zaměstnanci stěžují na zpracování osobních údajů, požadují výmaz, opravu či přístup ke svým údajům. Pohlídáme, že váš pověřenec dokáže situaci vyřešit.

4. Připravíme vás a provedeme kontrolou Úřadu pro ochranu osobních údajů. Pomůžeme vašemu pověřenci adekvátně reagovat na kontrolu ze strany ÚOOÚ.

Obraťte se na nás

Naše reference

Služby v souvislosti s nakládáním s osobními údaji jsme poskytovali například městu Písek, Troubsko, Okresní hospodářské komoře Šumperk, nebo společnostem Nano Energies, Saft, Student agency, Autonapůl, Gala a dalším. 


Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjemní*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.