Frank Bold Advokáti bodovali v Právnické firmě roku 2021 v energetice, developmentu i životním prostředí

Naše advokátní kancelář Frank Bold Advokáti po loňském prvním vstupu do soutěže Právnická firma roku, potvrdila svou expertízu i v letošním ročníku žebříčku pořádaném společností EPRAVO.CZ. Prosadili jsme se v kategoriích, jimž se dlouhodobě věnujeme a uspěli jsme ve všech třech oblastech, do kterých jsme se přihlásili. Pro letošní rok jsme se tak stali doporučovanou kanceláří pro developerské a nemovitostní projekty a velmi doporučovanou kanceláří pro energetiku a právo životního prostředí.

Díky tomu, že vedle Prahy výrazně působíme také v Brně a v Ostravě, jsme byli pořadatelem soutěže nominováni i do zvláštní kategorie Regionální právnická firma, v níž jsme se stali velmi doporučovanou kanceláří.

„Je vidět, že nejenom covid, ale i boj s klimatem a evropská regulace jako Fit for 55 a ESG budou znamenat pro celý byznys velkou výzvu a neklidné vody. Věděli jsme to dlouho dopředu a připravovali se na to. Jsme rádi, že už jsme rozpoznávaní i v rámci právní komunity jako firma, která je připravená pomáhat svým klientů v oblasti developmentu, energetiky, zelených financí a životního prostředí. A to se odrazilo i v našich výsledcích. Ceníme si také toho, že společnost E-PRAVO pomáhá vzdělávat laickou a odbornou veřejnost a orientovat se ve světě práva," říká ředitel kanceláře Frank Bold Advokáti Pavel Franc.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.