Daniel Askari je novým vedoucím advokátem ve Frank Bold Advokáti

Vedoucím právního týmu zaměřeného na správní a stavební právo i právní servis pro samosprávy a developery se ve Frank Bold Advokáti od června stal advokát Daniel Askari, který se profesně zaměřuje především na správní a ústavní právo.

Do advokátní kanceláře přichází se zkušenostmi ze samostatného působení a také z působení v soudnictví. „Do Frank Bold mě přivedla možnost pracovat na nových a  zajímavých projektech z oblasti, které se dlouhodobě věnuji, a také příležitost podílet se na rozvoji rostoucí pražské pobočky kanceláře,” říká advokát Daniel Askari

„S příchodem Daniela Askari posílíme právní tým, který se zabývá velmi aktuálními tématy ve stavebnictví, v územní rozvoji a plánování nebo spoluprací samospráv a investorů. Pomůže nám také dále rozvíjet naši pražskou pobočku,” uvádí ředitel Frank Bold Advokáti Pavel Franc.

Daniel Askari se profesně specializuje především na správní a ústavní právo, které také externě vyučuje na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. „Ve Frank Bold se chystám navázat na své předchozí zkušenosti z veřejného práva. Budu se věnovat především územnímu plánování, stavebnímu řízení a dalším sférám veřejné správy,” dodává nový vedoucí advokát kanceláře Frank Bold Advokáti Daniel Askari.

Frank Bold Advokáti jsou advokátní kancelář s pobočkami v Brně, Ostravě, Praze, Krakově a Bruselu, která sdružuje tři desítky právníků a pokrývá veškeré oblasti práva mimo právo trestní. Kancelář je součástí expertní skupiny Frank Bold, která zastřešuje tým takřka sto expertů složený jak z právníků, tak odborníků na energetiku, PR a public affairs. Skupina Frank Bold je založená na stylu podnikání pocházejícím z Kalifornie, tzv. “purpose driven company” neboli Benefit Corporation (B- Corp). Je komerčním subjektem s cílem generovat zisk, ale s ambicí dosahovat konkrétních užitečných cílů pro společnost.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.