Kancelář Frank Bold Advokáti posilují dva zkušení advokáti Iva Langer Pikalová a Tomáš Pokorný

Právní tým kanceláře Frank Bold Advokáti zaměřený především na nemovitosti, občanské, obchodní a rodinné právo posílí advokáti Tomáš Pokorný a Iva Langer Pikalová. Oba přichází s mnoha lety zkušeností z advokacie z renomovaných kanceláří i vlastní praxe.

Advokátka Iva Langer Pikalová se dosud věnovala především nemovitostnímu, obchodnímu a rodinnému právu, zkušenosti má také z IT/IP, nebo GDPR. Ve své praxi působila jako in-house v developerské společnosti, zkušenosti v advokacii získala v tzv. velké čtyřce, menší advokátní kanceláři i v samostatné advokátní praxi zaměřující se na podnikatele v online byznysu. Kromě právní expertízy je také zapsanou mediátorkou. Z této pozice pomáhá lidem a firmám řešit spory mimosoudní cestou. 

V kanceláři Frank Bold Advokáti se bude Iva Langer Pikalová věnovat především nemovitostem a rodinnému právu, dále také korporátnímu právu, GDPR či IT/IP„Do Frank Bold mě přivedla příležitost spolupracovat s širším týmem lidí s podobnými hodnotami jako mám sama a také možnost podílet se na veřejně prospěšných projektech hlavně v oblasti nemovitostí a developmentu,” říká advokátka.

Advokát Tomáš Pokorný získal zkušenosti v přední české advokátní kanceláři, v menším kolektivu i v rámci vlastní advokátní praxe, kde se věnoval především nemovitostem, korporátnímu a smluvnímu právu, dále právu rodinnému a trestnímu.

Na své dosavadní zkušenosti nyní naváže, zaměří se především na nemovitostní právo. „Z vlastní zkušenosti vím, že ve Frank Bold pracuje kolektiv velmi schopných profesionálů. Na rozdíl od mnoha jiných kanceláří pro ně není finanční profit na prvním místě, což se odráží i ve skladbě klientů a jejich požadavcích. Věřím tedy v prohloubení svých profesních znalostí s významnou přidanou lidskou hodnotou,” uvádí Pokorný.

Frank Bold Advokáti jsou advokátní kancelář s pobočkami v Brně, Ostravě, Praze, Krakově a Bruselu, která sdružuje tři desítky právníků a pokrývá veškeré oblasti práva mimo právo trestní. Kancelář je součástí expertní skupiny Frank Bold, která zastřešuje tým takřka sto expertů složený jak z právníků, tak odborníků na energetiku, PR a public affairs. Skupina Frank Bold je založená na stylu podnikání pocházejícím z Kalifornie, tzv. “purpose driven company” neboli Benefit Corporation (B- Corp). Je komerčním subjektem s cílem generovat zisk, ale s ambicí dosahovat konkrétních užitečných cílů pro společnost.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.