Back office asistent/ka v advokátní kanceláři

25. 10. 2019

Láká tě prostředí advokátní kanceláře a neziskové organizace? Máš rád/a, když věci fungují a v kanceláři vládne pořádek? Rád/a dáváš podporu svým kolegům a napomáháš hladkému chodu celé firmy? Staň se součástí právní organizace, která dělá zajímavé projekty a drží se svých hodnot. Hledáme tě do Franka Bolda!

Kdo jsme a co děláme

Frank Bold v České republice tvoří hlavně komerční advokátní kancelář Frank Bold Advokáti a nezisková organizace Frank Bold Society. Našim klientům poskytujeme etické právní služby a zapojujeme se do řešení aktuálních společenských problémů – stojíme například za protikorupčním projektem Rekonstrukce státu, pomáháme občanům znát svá práva.

Ve Frankovi budeš hlavně …

  • asistovat našim právníkům při práci pro klienty advokátní kanceláře – zakládat a vést spisy, zajišťovat administrativu smluv uzavřených s klienty, kontrolovat datové schránky, hlídat náklady řízení a soudní poplatky, zajišťovat archivaci spisů a skartaci,
  • administrovat advokátní informační systém – spravovat subjekty, uživatele, práva …,
  • vypomáhat kolegům z advokátních, neziskových i podpůrných týmů s organizováním akcí (konference, semináře, školení, výběrová řízení...), těm neziskovým třeba i s žádostmi o grant, tisknout, zadávat překlady, vyřizovat pochůzky.

V nepřítomnosti kolegy/ně na front officu budeš vítat a uvádět klienty, připravovat zasedací místnosti pro schůzky, vyřizovat telefony nebo zajišťovat různé nákupy.

Poznáváš se v následujících řádcích? Pak hledáme právě tebe!

  • Baví tě práce u počítače, se spisy, fakturami, datovkami, informačním systémem. Stejně tak tě baví práce s lidmi a pro lidi. Multitasking je příjemným zpestřením tvého dne.
  • Jsi pečlivý/á a neuniknou ti detaily. Jde ti o skvělý výsledek.
  • Na každý problém najdeš řešení. Vymyslíš, zavoláš, zjistíš, zorganizuješ, napíšeš, pomůžeš. Tvoji kolegové i klienti se na tebe můžou vždy spolehnout, nikdy je nenecháš ve štychu.

Potřebujeme, aby …

  • ses domluvil/a anglicky, stačí na hovorové úrovni – budeš občas komunikovat s kolegy z krakovské a bruselské pobočky a budeš angličtinu potřebovat na společných pracovních setkáních Franka Bolda.

Podívej se, jak se ve Frank Bold pracuje a kdo jsme, na našem profilu na COCUMA nebo SLUŠNÁ FIRMA.

Co u nás najdeš?

  • Full-time pozici v Brně v Otevřené zahradě.
  • Smysluplnou různorodou práci v týmu advokátní kanceláře se silným etickým kodexem a neziskové organizace realizující řadu veřejně prospěšných projektů.
  • Přátelské pracovní prostředí, skvělé kolegy a příležitost se potkat se zajímavými projekty a lidmi.
  • Nástupní mzdu 23-25 000, stravenky a další benefity (Cafeterie, 5 týdnů dovolené, odměny za výborný výkon, možnost částečně pracovat i z domova).

Uzávěrka přihlášek je 8. 12. 2019. Ústní kolo pro pozvané uchazeče proběhne 10. 12. 2019 v Brně. Pokud máš chuť jít do toho, vyplň formulář a my se ti ozveme zpět.

 

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.