Koncipient / koncipientka ve Frank Bold Advokáti

20. 8. 2020

Baví tě advokacie a chceš pomáhat klientům užitečnými a smysluplnými službami? Láká tě pracovat v týmu lidí, kteří chtějí právem měnit svět? Zajímají tě témata, jako je územní plánování, udržitelné stavitelství, čistá energetika? Přidej se do týmu Frank Bold Advokáti a dej svojí práci nový směr. 

Čemu se u nás můžeš věnovat?

Budeš pomáhat developerům umisťovat plánované záměry férově, odpovědně a s respektem k danému území nebo obcím lépe připravovat kvalitní územní plány. Můžeš přispět k podpoře obnovitelných zdrojů energie a pomáhat klientům zkvalitňovat realizaci veřejných zakázek. Budeš řešit otázky ochrany životního prostředí, zapojíš se do komplexní právní podpory obcí nebo do přípravy návrhů změn legislativy. 

Tato práce je právě pro tebe, když …

  • Rád/a si dáváš ambiciózní cíle a dokážeš vždy najít cestu, jak jich dosáhnout. K tomu ti pomáhá tvůj drive, schopnost vytrvat a napřít síly, kam je třeba. Když se do něčeho pustíš, jen tak to nevzdáš.
  • Chceš práci, která ti dává smysl – mít dopad, přispět ke konstruktivním řešením, být užitečný/á, zlepšovat, přinášet nové úhly pohledu i odvážná řešení.
  • Baví tě jednat s klienty i protistranou, hájit případy u soudu, prezentovat, vyjednávat, přesvědčit.
  • Najdeš v každém případu to podstatné, navrhneš účinnou strategii a pak s chutí sestavíš doporučení pro klienta nebo neprůstřelnou argumentaci pro soud, práce s informacemi je pro tebe hračkou.

Pokud ses s agendou veřejného práva zatím setkal/a jen okrajově, nevadí. Pokud tě tato oblast láká a jsi připravený/á se učit a rychle se v ní zorientovat, určitě se nám ozvi.

Najdeš u nás taky …

  • Místo v naší kanceláři v Praze, Brně nebo Ostravě.
  • Práci v organizaci se silným etickým kodexem a pozitivním společenským dopadem.
  • Týmově nastavené pracovní prostředí, kombinaci svobody a osobní odpovědnosti, skvělé a zkušené kolegy, příležitost se potkat se zajímavými projekty a prostor k růstu.
  • Měsíční mzdu podle zkušeností a výsledků výběrového řízení 24.500 - 38.000, systém odměn a podíl na úspěchu kanceláře.

Je to ta správná příležitost pro tebe? Zodpověz nám pár dotazů a nahraj svůj životopis. Ozveme se ti zpět.

Uzávěrka přihlášek je 7. 9.  2020. Navazovat budou telefonické pohovory. Ústní kolo pro pozvané uchazeče proběhne 16. 9. 2020 v Brně.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.