PR specialist(k)a pro klienty advokátní kanceláře

6. 1. 2021

Chceš se podílet na zajímavých, užitečných věcech a pomáhat našim klientům v jejich práci? Umíš „prodat“ dobrou službu nebo projekt a víš, jak dostat ty správné informace ke správným lidem? Víš, co novináři potřebují, a umíš jim to dodat, domluvit, zařídit? PR a práce s textem tě prostě baví? Přidej se do PR a marketingového týmu Franka Bolda a rozjeď s námi PR služby pro naše klienty.

 

Co tě čeká a jak u nás využiješ svůj talent?

Frank Bold tvoří tým právníků, kteří se řídí silným etickým kodexem a nepřijímají zakázky, které mu odporují. Díky tomu v naší advokátní kanceláří spolupracujeme s řadou zajímavých firem a osvícených samospráv a pracujeme na tématech, jako je udržitelné stavitelství nebo podpora obnovitelných zdrojů energie. Našim klientům chceme pomáhat vedle těch právních i dalšími smysluplnými službami. Rozjíždíme proto doplňkový PR servis a ty můžeš být od začátku u toho.

  • Uplatníš u nás svého PR i obchodního ducha. Budeš samostatně komunikovat s našimi klienty a pomáhat jim dostat jejich témata do médií – psát a ladit s nimi tiskové zprávy, články a aktivně oslovovat novináře.
  • Zužitkuješ, co umíš, a budeš mít taky šanci se toho hodně naučit. Od začátku budeš u vymýšlení PR strategií a když ti to půjde, sám/sama tuto agendu časem převezmeš.
  • Obsahy textů budeš často tvořit ve spolupráci s kolegy – právníky nebo klienty. Čeká tě tak spousta zajímavých, často odborných témat, do kterých budeš muset proniknout. Taky vyjasňování, přepisování, upravování, ověřování.
  • Nehledáme evenťáka, ale pokud máš zkušenosti z tohoto ranku, určitě je zužitkuješ. Budeš se podílet na organizaci a propagaci veřejných debat či odborných workshopů, například pomáhat s domluvou hostů.  

Podívej se, jak se ve Frank Bold pracuje a kdo jsme, na našem profilu na COCUMA

Jsi náš člověk, pokud...

  • Chceš dodávat klientům skvělou službu. Umíš přemýšlet o tom, co potřebují, navrhnout jim, jak dostat jejich sdělení do médií a k lidem, vyslechnout je i si obhájit svůj názor, odprezentovat jim výsledky své práce.
  • Orientuješ se v mediálním prostoru a nebojíš se novinářů, naopak – bez problémů je oslovíš a dokážeš jim „prodat“ i složitější témata, zavoláte si, domluvíte se, dodáš jim, co potřebují. Máš už taky za sebou alespoň dvouletou zkušenost z oblasti PR, media relations nebo médií, ze které můžeš čerpat.
  • Přicházíš s nápady, ale nezůstáváš jen u nich. Všechno zorganizuješ, pohlídáš domluvy i termíny, dotáhneš všechny věci a projekty do konce. Jde ti o reálné výstupy. Víš, že to je nakonec to, co se počítá.  
  • Na PR texty jsi prostě machr. Máš cit pro jazyk a píšeš čtivé texty bez chyb.
  • Dokážeš pracovat samostatně s plnou odpovědností za výsledek a přitom fungovat jako součást týmu – zkoordinovat se s ostatními včetně kolegů právníků a předávat si s nimi informace.

Co u nás najdeš:

  • práci v Brně na celý úvazek (můžeme se dohodnout i na zkráceném úvazku, nejméně však 0,8)
  • nástupní měsíční mzdu podle zkušeností a výsledků výběrového řízení v rozmezí 25–35 tisíc, odměny za skvělý výkon, flexibilní pracovní dobu a možnost pracovat částečně i z domova, benefity jako stravenky, Cafeterie, 5 týdnů dovolené nebo třeba dog-friendly office
  • práci s přesahem a možnost být u rozjezdu nových služeb pro naše klienty
  • skvělý a našlápnutý tým tvořený lidmi, kterým záleží na výsledcích a dopadu jejich práce, neformální pracovní prostředí, prostor k růstu a velkou míru svobody v práci

Je to pozice jako dělaná pro tebe? Chceš jít do toho? Zodpověz nám pár dotazů, nahraj svoje CV a my se ti ozveme zpět!

Uzávěrka přihlášek je 24. 1. 2021. Následovat budou telefonické pohovory. Online výběrové řízení pro pozvané uchazeče se uskuteční 3. 2. 2021. 

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.