Seminář pro investory ve větrné energetice

V listopadu náš advokát Jiří Nezhyba opět vystoupí na odborném semináři ČSVE pro investory ve větrné energetice. Letos s tématem Novinky ve stavebním zákoně, judikatura. Seminář se uskuteční ve dnech 7.-8. listopadu 2018 ve Velkých Bílovicích. 

Co se týká programu, legislativní témata budou letos zaměřená zejména na přípravu nových podmínek podpory OZE, tedy novelu zákona o podporovaných zdrojích energie, podmínky aukcí, využití akumulace vyrobené elektřiny a neopomeneme ani novinky ve stavebním právu. Nebudou chybět ani zajímavé prezentace z oblasti technologií, mezi nimi Vám např. bude představen projekt akumulace elektřiny vyrobené větrnými elektrárnami nebo servis a údržba výtahů a dalších zdvihacích zařízení pro větrné elektrárny. I letos se můžete těšit na společenský večer spojený s ochutnávkou vína právě rodinného vinařství Skoupil a posezení při cimbálové muzice.

Druhý den pak bude určený pouze pro členy ČSVE, kdy se v první části dopoledne uskuteční mimořádné valné shromáždění členů ČSVE, v druhé části se pak budeme s provozovateli větrných elektráren věnovat kontrolám přiměřenosti podpory, tedy tzv. kontrolám proti překompenzacím.

Více informací a registrace>>>

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.