Veřejné zakázky v IT

Pomůžeme vám pohlídat si u veřejných zakázek v oblasti software, hardware nebo IT služeb nejen cenu, ale také kvalitu. Máme dlouholeté zkušenosti z oblasti přípravy smluvní a zadávací dokumentace. Díky nim vás celým procesem hladce provedeme.

Veřejné zakázky na oblast IT jsou specifické právě charakterem dodávaného produktu. V případě, že dojde k neodbornému nastavení zakázky, může být totiž výsledek pro zadavatele prakticky nepoužitelný.

Kontaktujte nás

Co pro vás můžeme udělat

  • Analyzovat vaše potřeby.
  • Konzultovat celý proces přípravy a administrace veřejné zakázky.
    - Navrhneme vhodná kvalitativní hodnotící kritéria, druh zadávacího řízení apod.
  • Připravit smluvní dokumentaci.
    - Zpracujeme např. licenční smlouvy, smlouvy o vývoji, Service Level Agreement (SLA), smlouvy o poskytování cloudových služeb a další.
  • Připravit zadávací dokumentaci.
    - V oblasti IT je klíčové připravit zadávací dokumentaci tak, aby zadavatel obdržel, co potřebuje, ale zároveň aby nebyly podmínky příliš omezující – diskriminující vůči potenciálním uchazečům.
    - Nastavíme mantinely tak, aby případné změny předmětu veřejné zakázky naplňovaly požadavky nepodstatné změny smlouvy v souladu se zákonem.

S prací kanceláře Frank Bold jsme byli velmi spokojeni. Právní služby v oblasti software včetně konzultace složitějších případů byly vždy na vysoké úrovni. Ocenili jsme individuální přístup, profesionalitu a ochotu se přizpůsobit měnícím se podmínkám.

Kateřina Vokřínková, Impact HUB Praha

Napište nám nebo zavolejte

Jak probíhá spolupráce

Na vaši poptávku budeme obratem reagovat a domluvíme se s Vámi na dalších krocích. Typicky začínáme spolupráci úvodní konzultací a naplánováním harmonogramu prací.

Naše zkušenosti

  • Poskytovali jsme služby v desítkách veřejných zakázek, a to jak na straně zadavatelů, tak uchazečů. Spolupracujeme např. s městskou částí Praha 3, Žďárem nad Sázavou, Ostopovicemi, Magistrátem města Brna, Hranicemi na Moravě nebo Rožnovem pod Radhoštěm.
  • Nastavujeme podmínky užívání software pro komerční i veřejnou sféru. Díky tomu známe fungování procesů na obou stranách a dokážeme poradit klientům z obou oblastí.
  • Rozumíme argumentům Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže a jeho rozhodovací praxi. Víme, co je účelem zadávacího řízení a jak tohoto účelu dosáhnout. Všechny naše návrhy na přezkoumání veřejných zakázek u ÚOHS byly shledány důvodnými.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.