Jan Šrytr

Energetický konzultant

„Když jsem před několika lety ve Frank Bold začínal, motivovala mě především vize toho, že člověk nemusí být jen pasivním pozorovatelem, nebo naopak pouze nekonstruktivním kverulantem. Představa, že právními nástroji lze účinně bojovat s negativními společenskými jevy a dosahovat výsledků, byla pro mne do určité míry zjevením. Jsem si jist, že Frank Bold bude i nadále živoucím - a pro někoho možná nepříjemným - důkazem toho, že pohodlný pocit bezmoci nad společenským děním je realitou jen do té míry, do které se mu poddáme.“

Jan Šrytr pracuje ve Frank Bold s přestávkou od roku 2007. V minulosti byl manažerem obchodního rozvoje Frank Bold Advokátů. Zabýval se také problematikou právní regulace podpory vědy a výzkumu a ochranou duševního vlastnictví v podnicích a zaměřeným na odpovědnost nadnárodních korporací. V posledních letech se jako konzultant zaměřuje na energetiku, působí v dceřinné společnosti Frank Bold Energy a instalační společnosti Rauchenberg. 

Úspěšně zastupoval klienty usilující o zlepšení kvality ovzduší na Ostravsku, ve spolupráci s mezinárodní sítí Friends of the Earth se podílel na přípravě legislativy, která by členské země EU nasměrovala k čistějším způsobům získávání a spotřeby energie a poskytoval právní poradenství občanům prosazující vyšší standardy ochrany životního prostředí v případech velkých energetických investic v několika zemích EU. Potýkal se se státem vlastněnou společností ČEZ v kauze Prunéřov a poskytoval poradenství nevládním organizacím řešícím obdobné kauzy v zahraničí.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.