Emise dluhopisů

Pomůžeme vám zafinancovat vaše podnikání prostřednictvím emise korporátních dluhopisů. Specializujeme se také na zelené dluhopisy. Za 2 týdny můžete mít prvního investora.

Co pro vás uděláme

  • Dohodneme se s vámi na parametrech emise a harmonogramu kroků.

  • Sepíšeme emisní podmínky.

  • Navrhneme vhodný postup nabídky dluhopisů investorům tak, aby emise nepodléhala schválení Českou národní bankou, není-li to nezbytné.

  • Sestavíme text dluhopisu.

  • Sepíšeme smlouvu o úpisu (smlouvu mezi emitentem a investorem).

Kolik to stojí

Cena právních služeb při emisi do 1 mil. EUR: od 54 990 + DPH

 

Poplatek za přidělení ISIN u Centrálního depozitáře: 1 500 Kč

Cenu právních služeb u emise dluhopisů v hodnotě vyšší než 1 mil. EUR určených k veřejné nabídce sjednáváme individuálně na základě přesné domluvy zadání s klientem. V případě zájmu o takovou službu nás kontaktujte.

Obraťte se na nás

Zajímají vás zelené dluhopisy (green bonds)?

Smyslem zelených dluhopisů a půjček je podpora projektů směřujících k ochraně životního prostředí, především ke zmírňování nebo adaptaci na klimatické změny a k dosažení uhlíkové neutrality. Ukazuje se, že právě zelené dluhopisy a půjčky se v blízké budoucnosti stanou jedním z nástrojů, pomocí kterých mohou společnosti získat více evropských investic. 

Čtěte: Jak vzniká zelený dluhopis: od prospektu po reportin

Jak probíhá spolupráce

Do 2 pracovních dnů vám potvrdíme objednávku, navrhneme harmonogram a vyžádáme si od vás podklady.

Průběžné výstupy vám budeme posílat e-mailem, detaily případně objasníme telefonicky, po skypu nebo osobně. Budete mít přehled, co pro vás právě děláme a proč. Na otevřenosti si zakládáme, máme ji i ve svém etickém kodexu.

Práce na emisi korporátních dluhopisů nám v praxi trvá 2-4 týdny, zejména v závislosti na rychlosti schvalování výstupů od klienta. Po skončení práce si s vámi kontrolně zavoláme, případně zkonzultujeme váš další postup.

Naše zkušenosti

  • Řadu let jsme byli právníky Jihomoravského inovačního centra, kde jsme start-upům psali společenské smlouvy, převáděli podíly, tvořili termsheety a pomáhali nastavovat vztahy mezi společníky nebo dobře ošetřit vstup investora

  • Provádíme právní audity a kompletní právní servis při akvizicích velkých fotovoltaických a větrných elektráren u nás i v zahraničí, a to jak formou koupě, tak formou převodu obchodních podílů nebo formou fúze.

  • Pracovali jsme na nefinančním reportingu pro Kofolu a O2.

  • Zajišťujeme korporátní agendu pro skupinu Nano Energies, výrobce elektrických longboardů XTND nebo pro zero waste iniciativu BezObalu.
  • Poskytli jsme naše právní služby řadě klientů, kteří jejich prostřednictvím financovali různorodé záměry z oblasti developmentu, B2C i B2B byznysu a to včetně emisí dluhopisů v hodnotě vyšší než 1 milion EUR, které vyžadují schválení prospektu Českou národní bankou.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.