Velký souhrn konferencí BOLD FUTURE: Videozáznamy, podcasty a e-book

V expertní skupině Frank Bold je pro nás téma udržitelného rozvoje a odpovědného podnikání klíčové už od založení. Nově jsme letos představili vizi Bold Future a pod její hlavičkou uspořádali sérii webinářů a také vydali publikaci o trendech v oblasti zelených financí, obnovitelné energetiky a modrozelené infrastruktury včetně katalogu opatření v udržitelném stavitelství.

Nyní vám přinášíme velký souhrn všech záznamů ve video i audio podobě a připojujeme tipy na to nejzajímavější, co by nemělo ujít vaší pozornosti. 

Stáhněte si e-book BOLD FUTURE

Od dubna do konce listopadu proběhla série desíti webinářů Bold Future týkající se dvou tematických okruhů - udržitelného stavitelství a moderní energetiky.

Na webinářích vystoupilo s vlastními prezentacemi či v panelových diskuzích více než 80 odborníků na právo, urbanismus, stavitelství, development, zelené finance či energetiku a zástupců samospráv i ministerstev.

Nejaktuálnější témata i ambice nalézat nová řešení

Všechna vystoupení, která se na webinářích odehrála, si můžete pustit na YouTube kanálu Frank Bold, případně jsme připravili rovnou dva playlisty se všemi vystoupeními o udržitelném stavitelství a energetice, kde najdete vše pohromadě.

Youtube Playlist stavitelství Playlist energetika

Tady jen několik příkladů za všechny:

  • Co je urbánní ekonomika, jaký je její význam a jaká budoucnost čeká česká města, pokud nezačnou brát svůj udržitelný rozvoj vážně? Vít Zeman, náměstek primátorky Jihlavy, na to hledal odpověď hned při dvou volně navazujících vystoupeních: první a druhé.
  • Peter Bednár, architekt a urbanista, divákům vysvětlil, co je koncept měst krátkých vzdáleností, jaké výhody přináší zahuštěná výstavba a proč je pro udržitelný urbanismus klíčová.
  • Jiří Nezhyba z Frank Bold Advokáti hovořil o nástroji pro efektivní řízení měst, který představují Zásady spolupráce s investory.
  • Zástupci měst, obcí i krajů se mohli například dozvědět, jakou vizi pro svou transformaci má Moravskoslezský kraj, či jaké možnosti obce mají, pokud se rozhodnou pro podporu zelených střech na svém území.
  • Petr Hladík, 1. náměstek primátorky města Brna, představil projekt Virtuální brněnské elektrárny.

Poslouchejte na Soundcloudu a Spotify

Pokud raději posloucháte, jsou pro vás vystoupení dostupná také ve formě podcastů na Soundcloud či Spotify. a postupně je doplňujeme. 

Soundcloud Spotify

Pustit si můžete například:

Energetické komunity jako budoucnost české energetiky

Cesty, jak implementovat principy a nástroje moderní energetiky do české legislativy a praxe hledají odborníci v části webinářů Bold Future věnovaných energetickým společenstvím. 

Playlist Energetika

Inspirujte se:

Svět se mění, je to příležitost pro připravené

Už nyní je jasné, že celé druhé i třetí desetiletí 21. století bude ve znamení zvyšujícího se úsilí transformovat ekonomiky vyspělých států do environmentálně udržitelnější podoby. Evropská unie k tomu přistoupila masivní regulací a investicemi. Ambicí Bold Future je pomoci podnikatelům i samosprávám se ve změnách zorientovat, propojovat a inspirovat se.

“Požadavek udržitelnosti se stává nutností, nikoliv mimořádností, a dostává se čím dál více i do mainstreamového developmentu a správy měst, které jsou jedněmi z klíčových sektorů, jejichž prostřednictvím je možné snižovat emise a environmentální dopady lidské činnosti. Jsme rádi, že jsme prostřednictvím Bold Future e-booku i webinářů, kterých se zúčastnili stovky expertů a viděli je tisíce diváků, mohli přispět k tomu, aby se ze změny stala příležitost. Už teď chystáme pokračování na rok 2022,” uvedl CEO Frank Bold Pavel Franc.

Využijte služeb Frank Bold a sítě našich partnerů

Ve Frank Bold Advokáti spolupracujeme s developery, velkými společnostmi, městy a technologickými firmami, které vnímají zodpovědně a inovativně otázku stavebnictví, developmentu, energetiky a podnikání vůbec a ve svých zájmech zohledňují vztah projektu k okolí a budoucí udržitelnosti.

Naše služby  Naši partneři  

Obraťte se na nás

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.