Od akvizice pozemku až po realizaci investičního záměru

Ve Frank Bold Advokáti máme jeden z největších týmů v Česku zaměřených na stavební právo. I proto se naši odborníci přímo podíleli na přípravě nového stavebního zákona, který by měl zrychlit a zpřehlednit povolování staveb.

Díky zkušenostem s prací pro řadu statutárních měst i menších obcí dokážeme efektivně navrhnout a pomoct vyjednat dohodu s městem pro realizaci developerského projektu včetně případné změny územního plánu. Investorům a vlastníkům nemovitostí pomáháme v rámci přípravy změn územních plánů zajistit, aby respektovaly jejich legitimní zájmy. A pokud práva našich klientů nepřiměřeně omezuje, dokážeme takový územní plán zrušit při soudním přezkumu

Pomáháme také menším i velkým investorům jak s nabytím pozemků vhodných pro realizaci projektu, tak s převody rozestavěných nebo už realizovaných projektů. Vyznáváme hodnoty udržitelného stavitelství a podporujeme development, který je šetrný k životnímu prostředí a přínosný pro společnost. 

Naši klienti

  • Pro JRD Development připravujeme due diligence a akvizici investičního záměru.
  • Ve spolupráci s Asociací brněnských stavitelství a architektů (Abrast) a městem Brnem jsme začali s přípravou Zásad pro spolupráci s investory. Pro členy Abrast také pořádáme školení na nový stavební zákon.
  • Při zastupování společnosti Gala a.s. se nám podařilo u Nejvyššího správního soudu zrušit část územního plánu Prostějova, který ohrožoval její podnikání. Poté jsme pomohli prosadit takovou změnu územního plánu, která zajistila další rozvoj jejího výrobního areálu.

      

Jak pracujeme

Zakládáme si na tom, že s lidmi jednáme otevřeně a přímo. Neschováváme se za složitou právnickou terminologii, klientům navrhujeme takové kroky, u kterých věříme, že vedou k řešení.

Kam dál

Podívejte se na podrobnosti našich služeb v oblasti akvizic a transakcí v developmentu nebo umístění a povolení investičního záměru v území. Prohlédnout si také můžete širší portfolio našich služeb v oblasti stavebního práva.

Odbírejte naše newslettery

Případové studie

Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Obraťte se na nás

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.