Váš partner pro správná rozhodnutí

Ve Frank Bold Advokáti máme jeden z největších právních týmů v České republice. Podíleli jsme se mimo jiné na návrhu nového stavebního zákona, žebříček Právnická firma roku nás dlouhodobě oceňuje pro oblasti energetiky, životního prostředí a nemovitostních transakcí. Svou odborností pokrýváme veškeré oblasti práva mimo právo trestní.

Zakládáme si na tom, že s lidmi jednáme otevřeně a přímo. Neschováváme se za složitou právnickou terminologii a klientům navrhujeme jen takové úkony, u kterých sami věříme, že vedou k řešení. 

Jsme jediná advokátní kancelář v České republice certifikovaná jako B Corporation kombinující byznys přístup s odpovědností vůči společnosti.

Působíme ve třech zemích, své pobočky máme v Praze, Brně, Ostravě, Krakově a v Bruselu

Naše portfolio

Podívejte se na portfolio našich služeb v oblasti stavebního nebo energetického práva. Komplexní služby nabízíme také v oblasti práva pro podnikání, finančního práva a v další oblastech. Podívejte se na všechny naše specializace.

Naše vybrané zkušenosti

  • Připravili jsme Zásady pro spolupráci s investory pro malá a střední města, jako je Břeclav, Čeladná nebo Mnichovo Hradiště, i pro velká statutární města, jako je Brno, Praha, Pardubice, Liberec nebo Jihlava. Vedle odborné právní pomoc pracujeme také PR komunikaci tématu směrem k laické a odborné veřejnosti. 

  • Připravili jsme provozní modely pro instalaci FVE na střechách budov ve vlastnictví Moravskoslezského kraje, a zpracovali jsme zadávací dokumentaci pro výběr dodavatelů FVE. 

  • Hlavnímu městu Praha poskytujeme právní poradenství a zastupujeme jej v procesu vyjednávání podmínek smluv o spolupráci podle Metodiky spoluúčasti investorů na územním rozvoji hl. m. Prahy s developery nad klíčovými rozvojovými projekty metropolitního významu, například v lokalitě nákladového nádraží Žižkov, Rohan City nebo Interlov. Celková hodnota plánovaných plnění podle připravovaných smluv ve prospěch hlavního města se pohybuje v řádu miliard korun.

  • Přečtěte si, jak jsme našli provozní řešení pro soustavu bytových domů, které nadstandardním způsobem využívají obnovitelné zdroje energie.

Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí 

Obraťte se na nás

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.