Udržitelné stavitelství – BOLD FUTURE

Jak podpořit rozvoj měst a obcí, který je šetrný k životnímu prostředí, přínosný pro společnost a zároveň výhodný pro podnikatele nejen ve stavebnictví a energetice? Odpovědí je udržitelné stavitelství a naše vize BOLD FUTURE.

Co pro vás můžeme udělat

Využijte služeb Frank Bold a sítě našich partnerů

Ve Frank Bold Advokáti spolupracujeme s developery, velkými společnostmi, městy a technologickými firmami, které vnímají zodpovědně a inovativně otázku stavebnictví, developmentu, energetiky a podnikání vůbec a ve svých zájmech zohledňují vztah projektu k okolí a budoucí udržitelnosti.

Naše služby Naši partneři

Řídíme platformu Bold Future: Chytré město a investor

Vše o trendech v udržitelném stavitelství, obnovitelné energetice a ESG jsme sdíleli 25. října 2022 na konferenci Bold Future s podtitulem: Udržitelností k efektivnímu byznysu, které se zúčastnilo na 250 zástupců top českých firem a přes 40 speakerů z řad samospráv, investorů, energetických firem či developerů a také z našich právních a advokátních týmů, kteří mluvili o ESG reportingu pro firmy v praxi, energetických řešeních pro podnikatele i samosprávy nebo o správě měst v kontextu aktuální energetické a surovinové krize. 

Videozáznam: ESG reporting a EU Taxonomie v praxi

Stáhněte si konferenční e-book

Na konferenci jsme navázali vznikem platformy Bold Future: Chytré město a investor, jejímž cílem je sdílení know-how a dobré praxe samospráv a investorů v oblasti aktuálních modelů spolupráce mezi soukromým a veřejným sektorem. Klademe důraz na zelená a  úsporná řešení včetně decentralizované výroby energií, boření mýtů a vyvracení stereotypů.

Jaké akce chystáme

E-book BOLD FUTURE: Trendy, vize a praktická opatření

Naši vizi BOLD FUTURE představuje také náš informacemi nabitý e-book, který jsme připravili v rámci expertní skupiny Frank Bold spolu s desítkami partnerů z oblasti architektury, developmentu a samospráv. Obsahuje aktuální trendy z oblasti zelených financí, obnovitelné energetiky a modrozelené infrastruktury a také praktický katalog 20 konkrétních opatření pro udržitelné stavitelství, jež mohou samosprávy a developeři využít při plánování stavebních projektů a rozvoje měst.

Zaregistrujte se a e-book vám pošleme na e-mail spolu se záznamy ze všech proběhlých online webinářů z cyklu BOLD FUTURE.

Chci e-book Co v e-booku najdu Katalog udržitelných opatření

Proč spolupracovat s námi

  • Jsme přední čeští odborníci na stavební a energetické právo i právo životního prostředí
  • Více než 10 let se ve Frank Bold věnujeme tématu odpovědného podnikání, ESG a zelenému financování
  • Aktivně se zapojujeme do tvorby legislativy: Od nového stavebního zákona, přes správní řád a energetický zákon až po zákon o posuzování vlivů na životní prostředí.
  • Jsme autoři zásad pro spolupráci s investory pro město Jihlava, Brno, Prahu, Pardubice či Liberec.
  • Rozumíme moderní decentralizované energetice. Máme zkušenosti nejen s jejími právními aspekty, ale také s výstavbou a provozem obnovitelných zdrojů energie.
  • Jsme nejúspěšnější českou advokátní kanceláří na přezkumy nezákonností v územních plánech.
  • U Nejvyššího správního soudu jsme s nadprůměrnou úspěšností zastupovali klienty ve více než dvou stech případech.

Naše služby Naši partneři

"Tak, jako se stále rychleji mění naše společnost, technologie a prohlubující se environmentální krize, mění se i očekávání a nároky na nové stavební projekty. Žijeme v době obrovské celospolečenské transformace, máme vyhrnuté rukávy a umíme s tím byznysu i samosprávám pomoct.” 

Pavel Franc,
CEO ve Frank Bold Advokáti

Naše cesta k BOLD FUTURE

Stavebnímu právu, developmentu, životnímu prostředí a odpovědnému podnikání se ve Frank Bold věnujeme už více než 20 let. Vidíme, že přichází doba, kdy se stavebnictví v Česku mění. 

Vše se posouvá směrem k inovacím a novým technologiím, šetrnému přístupu k životnímu prostředí a zacházení se zdroji energie a vody, které se shrnují pod pojmy modrozelená infrastruktura nebo udržitelné stavitelství. 

Frank Bold Advokáti dlouhá léta budují know-how v oblastech spojených s trvalou udržitelností, efektivní státní správou a obnovitelnou energetikou. Nenaskočili jsme teď na módní zelenou vlnou, ale je naší dlouhodobou ambicí pomoci stavebnímu sektoru stavět chytře, tedy šetrně k přírodě, energeticky úsporně a kvalitně a prospěšně pro lidi. Chceme dát šanci budoucím generacím, že se jim nebude vést hůř. Když byznys a samosprávy uchopí proměnu ekonomiky a společnosti s rozvahou a poctivě, máme šanci vše společně zvládnout. 

V oblasti právních služeb a konzultací ve stavebnictví, územním plánování i decentralizované energetice jsme se stali českými lídry. Dokážeme developerům i městům nastavit pravidla spolupráce a společně rozjet a dotáhnout stavební projekty, které jsou zajímavé po podnikatelské stránce a zároveň mají přidanou hodnotu pro udržitelný rozvoj měst.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.