Poskytování platebních služeb malého rozsahu

Uvažujete o poskytování platebních služeb malého rozsahu dle zákona o platebním styku? V případě zájmu Vám rádi pomůžeme se získáním potřebného povolení a provedeme Vás všemi nástrahami licenčního řízení před Českou národní bankou.

Na základě takto získaného povolení budete oprávněni poskytovat platební služby v průměrném rozsahu nepřesahujícím 3.000.000 EUR měsíčně za posledních 12 měsíců.

Kontaktujte nás

Co pro Vás můžeme udělat

  • sestavíme podrobný obchodní plán
  • nastavíme systém řízení bezpečnostních a provozních rizik a systém vyřizování stížností a reklamací, včetně přípravy či revize potřebných vnitřních předpisů
  • zajistíme veškeré další podklady prokazující splnění podmínek pro udělení povolení k činnosti poskytovatele platebních služeb malého rozsahu
  • připravíme a podáme žádost o vydání povolení k činnosti poskytovatele platebních služeb malého rozsahu
  • povedeme komunikaci s Českou národní bankou a provedeme Vás celým licenčním řízením
  • připravíme sadu vzorových smluvních dokumentů pro jednání s klienty

Cenu právních služeb v těchto věcech sjednáváme individuálně na základě přesné domluvy zadání s klientem.

Napište nám nebo zavolejte

Jak probíhá spolupráce

Vzhledem k individuálním potřebám klientů, kteří mají zájem o získání povolení k činnosti poskytovatele platebních služeb malého rozsahu, jakož i ke složitosti licenčního řízení před Českou národní bankou, začínáme bezplatnou osobní konzultací. Při ní s klientem probereme, co vše bude potřeba v souvislosti se samotnou žádostí připravit a zajistit. Následně navrhneme harmonogram jednotlivých kroků a vyžádáme si od Vás veškeré nezbytné podklady a informace.

Průběžné výstupy Vám budeme posílat e-mailem, detaily případně objasníme telefonicky, prostřednictvím Skype nebo osobně. Budete mít přehled o tom, co pro Vás právě děláme a proč. Na otevřenosti si zakládáme, máme ji i ve svém etickém kodexu.

Práce na zajištění vydání povolení k činnosti poskytovatele platebních služeb malého rozsahu, včetně přípravy potřebných podkladů a řízení před Českou národní bankou, zabere zpravidla několik měsíců.

Naše zkušenosti

  • Připravovali jsme emise dluhopisů celé řadě klientů, kteří jejich prostřednictvím financovali různorodé záměry z oblasti developmentu, B2C i B2B byznysu.
  • Řadu let jsme byli právníky Jihomoravského inovačního centra, kde jsme start-upům psali společenské smlouvy, převáděli podíly, tvořili termsheety a pomáhali nastavovat vztahy mezi společníky nebo dobře ošetřit vstup investora.
  • Provádíme právní audity a kompletní právní servis při akvizicích velkých fotovoltaických a větrných elektráren u nás i v zahraničí, a to jak formou koupě, tak formou převodu obchodních podílů nebo formou fúze.
  • Pracovali jsme na nefinančním reportingu pro Kofolu a O2.
  • Zajišťujeme korporátní agendu například pro skupinu Nano Energies a pro výrobce elektrických longboardů XTND.

Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjmení*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.